logo
ENGLISH

Πρόσκληση στην Ημερίδα «Βιωσιμότητα και Κινηματογράφος»

ShareThis
Δημοσίευση: 14-11-2022 11:56 | Προβολές: 799
Σημαντική Ημερομηνία: 16-11-2022
[Έληξε]
gr  pdf.png  Πρόγραμμα ημερίδας (English)
Mέγεθος: 29.64 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  Πρόγραμμα ημερίδας (Greek)
Mέγεθος: 45.03 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Τμήμα Τεχνών, Ήχου & Εικόνας και το Τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου με την ευκαιρία της παραγωγής στην Κέρκυρα της πρώτης «πράσινης ταινίας» στην Ελλάδα από την εταιρεία Fingerprint Content με τίτλο The Eye, σας προσκαλούν  στην ημερίδα:  «Βιωσιμότητα και κινηματογράφος: Η κινηματογραφική τέχνη και οι οπτικοακουστικές παραγωγές  στην υπηρεσία της ανάδειξης και προστασίας του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στις 09:00-13:00 στην Αίθουσα του ΣΥΠΑΠ στο Φαληράκι, Κέρκυρα. Παράλληλα, στο πλαίσιο της ημερίδας θα προσφερθεί και ένα Master Class από τον φορέα Greenshoot αποκλειστικά για τους Φοιτητές/τριες του Ιονίου Πανεπιστημίου την ίδια μέρα στις 15:00-17:00 στο κτίριο του Τμήματος Τουρισμού, Π. Αρμένη Βράιλα 04 (κτίριο Καλυψώ), αίθουσα 02 (1ος όροφος).

Οι φοιτητές/τριες που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα και το Master Class θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από τoν φορέα Greenshoot. Είναι σημαντικό να είστε εκεί εγκαίρως γιατί ο χώρος και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Δείτε συνημμένο το πρόγραμμα της ημερίδας.


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας