Ανακοινώσεις
Ενημέρωση προκήρυξης ακαδ. έτους 2022-23 και Β' κύκλος αιτήσεων εισαγωγής στο ΔΠΜΣ «Ψηφιακές Τεχνολογίες στη Διοίκηση της Φιλοξενίας και τον Τουρισμό»
Δημοσίευση: 08-09-2022 11:45 | Προβολές: 555
image
Το Τμήμα Πληροφορικής σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψηφιακές Τεχνολογίες στη Διοίκηση της Φιλοξενίας και τον Τουρισμό» (Digital Technologies in Hospitality Management and Tourism) για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23.
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο ΔΠΜΣ «Ψηφιακές Τεχνολογίες στη Διοίκηση της Φιλοξενίας και του Τουρισμού»
Δημοσίευση: 07-09-2022 13:29 | Προβολές: 444
image
Το πρόγραμμα μαθημάτων θα υλοποιείται με εξ αποστάσεως διδασκαλία (χρήση zoom meetings). Θα πραγματοποιηθούν 2 δια ζώσης συναντήσεις κατά τη διάρκεια του εξαμήνου (Δια ζώσης διδασκαλία για το 1ο μάθημα και δια ζώσης εξετάσεις (παρουσίαση εργασιών φοιτητών). Απο τις 12 διαλέξεις του εξαμήνου οι 10 θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά. Δείτε την Προκήρυξη για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 εδώ.
Καλωσήλθατε στον νέο ιστοχώρο του ΔΠΜΣ Ψηφιακές Τεχνολογίες στη Διοίκηση της Φιλοξενίας και του Τουρισμού
Δημοσίευση: 08-04-2022 14:02 | Προβολές: 319
image
Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Ψηφιακές Τεχνολογίες στη Διοίκηση της Φιλοξενίας και τον Τουρισμό» έχει ως αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και την ανάπτυξη ικανοτήτων αξιοποίησης των νέων ψηφιακών τεχνολογιών (αναλυτική μεγάλων δεδομένων, συνεργατικές εφαρμογές, κινητό υπολογίζειν, τεχνολογίες διαχείρισης ανθρωπιστικών δεδομένων, έξυπνες τεχνολογίες, ψηφιακή (...)
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας