en


Τμήμα Τουρισμού: Προκήρυξη μιας θέσης μέλους Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Οικονομικά του Τουρισμού»

ShareThis
Δημοσίευση: 14-03-2025 15:53 | Προβολές: 403
Έναρξη: 15-03-2025 |Λήξη: 14-04-2025
[Σε Εξέλιξη]
gr  pdf.png  Πλήρες κείμενο προκήρυξης
Mέγεθος: 247.25 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου προκηρύσσει στο Τμήμα Τουρισμού της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Ιονίου Πανεπιστημίου, μία (1) θέση μέλους Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Οικονομικά του Τουρισμού».

Το γνωστικό αντικείμενο «Οικονομικά του Τουρισμού» («TourismEconomics») πραγματεύεται τις μακροοικονομικές και μικροοικονομικές πτυχές του τουρισμού. Αναφέρεται στη διερεύνηση-ανάλυση των τουριστικών εισπράξεων και δαπανών, της τουριστικής κατανάλωσης και παραγωγής, των τουριστικών επενδύσεων, της τουριστικής απασχόλησης, του ρόλου του κράτους και των μεθόδων εκτίμησης/μέτρησης των οικονομικών επιδράσεων του τουρισμού, οικονομικοί λογαριασμοί του τουρισμού, λογαριασμοί εξωτερικών σχέσεων, πίνακες εισροών-εκροών, οικονομετρικά μοντέλα, τουριστικοί πολλαπλασιαστές και Δορυφόροι Λογαριασμοί Τουρισμού.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ, στη διαδικτυακή διεύθυνση http://apella.minedu.gov.gr/ την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Προκήρυξης αυτής στο πληροφοριακό σύστημα, μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής υποψηφιοτήτων: 15.03.2025    
Ημερομηνία λήξης υποβολής υποψηφιοτήτων: 14.04.2025       

Ο Πρύτανης 
Ανδρέας Φλώρος


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
<< <
Μάρτιος 2025
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Γραμματεία

Γραμματεία
Ι. Θεοτόκη 72, 1ος όροφος
(+30) 26610 87960, 87961, 87962
dtour@ionio.gr

Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας