en


Διαδικασία υποβολής, βαθμολόγησης και κατοχύρωσης βαθμού Πτυχιακής Εργασίας

ShareThis
Δημοσίευση: 12-06-2023 12:19 | Προβολές: 579

Ενημερώνονται οι φοιτητές/τριες ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό Πτυχιακών Εργασιών:

α) η υποβολή της πτυχιακής εργασίας μπορεί να γίνει μόνο εντός των εξεταστικών περιόδων. Η βαθμολόγηση της πτυχιακής εργασίας γίνεται από τον/την επιβλέποντα/ουσα καθηγητή/τρια και έναν/μία δεύτερο/η βαθμολογητή/τρια που έχει οριστεί από Συνέλευση του Τμήματος.

β) Τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν από την αξιολόγηση, ο/η φοιτητής/τρια αναρτά την πτυχιακή εργασία στην πλατφόρμα open e-class και παραδίδει ένα πλήρες αντίγραφο αυτής (σε ηλεκτρονική μορφή) στον/στην επιβλέποντα/ουσα. Ο/Η επιβλέπων/ουσα προωθεί στον β΄ βαθμολογητή/τρια το ηλεκτρονικό αντίγραφο της εργασίας. Ο βαθμός της πτυχιακής εργασίας για καθέναν από τους φοιτητές/τριες, προκύπτει από τον μέσο όρο της βαθμολογίας των δυο βαθμολογητών/τριων. Η φόρμα αξιολόγησης της πτυχιακής εργασίας είναι αναρτημένη στην πλατφόρμα open e-class.

Η τελική βαθμολογία ανακοινώνεται στον υποψήφιο, κοινοποιείται εγγράφως στη Γραμματεία και καταχωρείται εντός της τρέχουσας εξεταστικής περιόδου ή στην αμέσως επόμενη εξεταστική περίοδο.

Για την πληρέστερη ενημέρωση σας συνημμένο παρατίθεται το έντυπο κατάθεσης βαθμολογίας, το οποίο θα παραδίδεται από τον επιβλέποντα/ουσα καθηγητή/τρια στη Γραμματεία σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στο έντυπο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ο βαθμός κατοχυρώνεται αφού ο/η φοιτητής/τρια προσκομίσει βεβαίωση από τη βιβλιοθήκη ότι έχει παραδώσει αντίγραφο της πτυχιακής εργασίας υπογεγραμμένο από τον/την επιβλέποντα/ουσα.

Δείτε εδώ ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο κατάθεσης των πτυχιακών εργασιών στη Βιβλιοθήκη του Ι.Π:

https://library.ionio.gr/gr/services/services-by/services-undergraduates/

https://library.ionio.gr/gr/help/informative-material/

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

 Όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τις ανωτέρω διαδικασίες θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα ευανάγνωστα και ορθά ως προς το περιεχόμενο τους σε διαφορετική περίπτωση δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Η Γραμματεία δεν θα επικοινωνεί με διαφορετικό τρόπο μεμονωμένα με κάθε φοιτητή/τρια αλλά οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να ακολουθούν τις οδηγίες και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις στην ηλεκτρονική σελίδα και στο ακαδημαϊκό τους e-mail. Σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι ανακοινώσεις ως προς τις ώρες και ημέρες εξυπηρέτησης φοιτητών/τριών καθώς και ως προς τη διαχείριση του ακαδημαϊκού e-mail.

Μπορείτε να τις δείτε εδώ:

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Τουρισμού


Επιστροφή
<< <
Απρίλιος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Γραμματεία

Γραμματεία
Ι. Θεοτόκη 72, 1ος όροφος
(+30) 26610 87960, 87961, 87962
dtour@ionio.gr

Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας