en


Κοινές δράσεις Τομέα Αγροτικής Οικονομίας Τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ και Τμήματος Τουρισμού στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής

ShareThis
Δημοσίευση: 30-05-2023 12:58 | Προβολές: 596
image

Με αφορμή την εκπαιδευτική εκδρομή του Τομέα Αγροτικής Οικονομίας του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην Κέρκυρα στις 11-13 Μαΐου 2023-η οποία ξεκίνησε να συζητιέται, να σχεδιάζετε και τελικά να υλοποιείται από την κ. Ελένη Δημητριάδου, μέλος ΕΔΙΠ του ανωτέρω Τμήματος και τη κ. Σοφία Καράμπελα, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος μας κατά την κοινή τους επίσκεψη στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2022, με την υποστήριξη του κ. Κωνσταντίνου Βόγκλη Προέδρου του Τμήματος και του Ιωάννη Γεωργοτά, Ειδικού Συμβούλου σε θέματα Τουρισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων- μέλη ΔΕΠ και φοιτητές του Τμήματος Τουρισμού είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους εκπαιδευόμενους  κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών δράσεων, με στόχο τον εποικοδομητικό διάλογο, αλλά και την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.

Συγκεκριμένα, τα δύο Τμήματα πραγματοποίησαν από κοινού επισκέψεις στην ΚΟΙΣΠΕ Κέρκυρας «Νέοι Ορίζοντες» και στο Περιβαλλοντικό Πάρκο της, στην μικροζυθοποιία «Corfu Beer» και στο Κτήμα Θεοτόκη, τους οποίους ευχαριστούμε  θερμά για τη φιλοξενία, τη ξενάγηση, τη συζήτηση και τα δώρα!

Η επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος κ. Σοφία Καράμπελα, ο Πρόεδρος, Επίκουρος Καθηγητής, κ. Κωνσταντίνος Βόγκλης και η Επίκουρη Καθηγήτρια, κ. Αλκμήνη Γκρίτζαλη συμμετείχαν ενεργά στις από κοινού δράσεις, ενώ η υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος, κ. Αίγλη Κολιωτάση, ανέλαβε την ξενάγηση των επισκεπτών σε σημεία τουριστικού και παραγωγικού ενδιαφέροντος.

Εξαιρετικά σημαντική υπήρξε η συμβολή της κ. Πηνελόπης Ταρασίδου και του Αστικού Μεταφορικού Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Κέρκυρας, καθώς εξασφάλισαν δωρεάν μεταφορά των φοιτητών του Τμήματος για τις δύο μέρες επισκέψεων.  Τους ευχαριστούμε πολύ!

Επιπλέον, με τις προτάσεις τους διευκόλυναν, εμπλούτισαν την κοινή εκπαιδευτική δράση και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Ιωάννης Γεωργοτάς, Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και ο Κωνσταντίνος Κωστάλης Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων"

Το Τμήμα Τουρισμού ευχαριστεί θερμά τα μέλη ΔΕΠ και τους φοιτητές του Τομέα Αγροτικής Οικονομίας του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την άψογη συνεργασία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους και ελπίζει η εξαίρετη επικοινωνία να συνεχιστεί μέσω μελλοντικών εκπαιδευτικών και ερευνητικών συμπράξεων των δύο Τμημάτων!


Επιστροφή
<< <
Απρίλιος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Σήμερα, Σάββατο 20-04-2024
Δεν βρέθηκαν εγγραφές για αυτήν την ημέρα
Προσεχώς

Γραμματεία

Γραμματεία
Ι. Θεοτόκη 72, 1ος όροφος
(+30) 26610 87960, 87961, 87962
dtour@ionio.gr

Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας